Staleks Pro

Resultaat 1–12 van de 29 resultaten wordt getoond

Staleks Pro is een Oekraïens merk die al meer dan 20 jaar kwaliteits instrumenten voor zowel professioneel als thuisgebruik biedt. Alle nagelinstrumenten van Staleks zijn van medisch roestvrij kwaliteitsstaal en zijn zeer corrosie bestendig. Elk instrument wordt handmatig geslepen en gepolijst, dit garandeert langdurige scherpte en uitzonderlijke snijkwaliteit. De producten bieden een grote veelzijdigheid in vorm, type en grootte zodat je het juiste gereedschap hebt voor elk soort werk.
De smart, expert en exclusive serie zijn alle drie gericht op professioneel gebruik. Het verschil tussen deze series is de afwerking van de materialen. Zo zijn de tangen in de smart serie niet gepolijst en daardoor mat qua afwerking. In de Expert serie zijn de materialen glanzend en in de Exclusive serie zijn de materialen glanzend en soms met motief afgewerkt. Tevens zijn de materialen in de Exclusive serie microscopisch handmatig geslepen. Verder is de verpakking in de Smart serie simpel (plastic open hoesje), in de Expert serie wat fraaier (plastic hersluitbaar etui) en in de Exclusive serie is de verpakking iets exclusiever.

Eigenlijk is de Smart de 1e pro serie, de Expert een stapje hoger en de Exclusive het hoogste segment op het gebied van professionele werkmaterialen.

De materialen uit de Exclusive serie slijten minder snel dan uit de Expert serie en de materialen uit de Expert serie slijten weer minder snel dan uit de Smart serie. Dit heeft te maken met de manier van slijpen. Dit geldt ook voor de vijlen van Staleks. De exclusive serie slijt minder hard dan de expert serie.

Hou er rekening mee dat de huid van iedere klant anders is. Heeft iemand droge en harde nagelriemen? Geef dan de voorkeur aan een tang. Zorg er altijd voor dat jij meerdere schaartjes in huis hebt. En plaats altijd de bescherming van het schaartje terug na desinfectie om beschadigingen te voorkomen (bijvoorbeeld bij vallen). Alle materialen kunnen gedesinfecteerd worden in de ultrasoon machine.

Met Staleks ben je verzekerd van professionele kwaliteit en duurzaamheid. Staleks tools zijn ontworpen met oog voor detail en voldoen aan de hoogste normen van vakmanschap. Vertrouw op Staleks voor de perfecte nagelverzorging die je verdient.