Skip to main content

Even voorstellen

Ik zal me even voorstellen! Mijn naam is Dian Stadens, 56 jaar en sinds april 2020 officieel eigenaar van mijn nagelstudio Caramdia aan huis! Samen met mijn dochter Carmen zijn wij in 2016 begonnen met de opleiding. Daarnaast hebben wij nog vele cursussen gevolgd.

Lees verder

Over Caramdia

De naam Caramdia is ontstaan door de namen van mijn dochters te combineren met mijn eigen naam. Carmen, Amber en Dian

Wij richten ons op exclusieve en kwalitatieve producten binnen de nagelsalons, pedicuresector en Kapsalons. Alle producten die wij verkopen selecteren wij met zorg, om een hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen

Wij willen de klanten de beste service bieden op gebied van Beautyproducten. Een hoge kwaliteit van producten, met het aanbieden voor een zo laag mogelijke prijs is ons doel. Binnen ons bedrijf staan onze klanten op de eerste plaats en wij zetten ons volledig voor de klanten in. Wij vinden het ook belangrijk om veel variatie te hebben binnen ons assortiment. Door dit te realiseren breiden wij ons assortiment voortdurend uit met nieuwe producten.

Onze ambitie is om in de toekomst groter te worden en te groeien, maar daarbij wel al onze kwaliteiten, wat ons nu van de markt onderscheid, te behouden. Zowel particulieren als Professionals kunnen bij onze groothandel producten bestellen.

Nagelsalon

Het begon allemaal als een hobby en naast mijn baan van 34 uur ben ik begonnen in de avonduren met vriendinnen en klanten die via mond-tot-mond- reclame bij me kwamen. Ik wilde altijd graag verder in de nagels en van mijn passie mijn beroep maken maar durfde de stap niet te nemen.

Plotseling sluiting van mijn huidige werk was voor mij het laatste duwtje in de rug. Nu run ik met veel plezier en enthousiasme mijn studio aan huis. Een goede service en hygiëne vind ik heel belangrijk in mijn studio. Daarom werk ik met wegwerpvijlen en worden alle gebruikte materialen, de nageltafel en het toilet na elke klant gereinigd en gedesinfecteerd met Barbicide en alcohol.

Naast een grote variatie aan behandelingen, kun je ook bij ons terecht voor de aanschaf van nagel- en nagelriemolie, nagelvijlen, handcremes, scubs, en cadeaubonnen. Ik behandel mannen en vrouwen vanaf 18 jaar. Kinderen (baby’s, peuters, kleuters) en extra bezoekers zijn om veiligheidsredenen (Corona) en om de relaxte ontspannen sfeer tijdens de behandeling te waarborgen, niet toegestaan. Je kunt je behandeling en aankopen contant afrekenen of met een betaalverzoek. Voor meer informatie, bel of mail gerust.

Portfolio

×

 

Waarmee mogen we je helpen?

× Hulp nodig?